fbpx

De Beurs Oirschot

U vraagt… Bij De Beurs ben je aan het juiste adres voor een bourgondische lunch, borrel of á-la-carte diner in het monumentale centrum van Oirschot. Daarnaast kun je er terecht voor een gezellig avondje tafelen met hun Beursgangetjes: onbeperkt genieten van de beste lekkernijen van hun menukaart. Met het oog op de toekomst wil De Beurs de naamsbekendheid van dit concept graag verhogen in het dorp en omstreken. Daarbij mag gastvrijheid en het creëren van een warme sfeer natuurlijk niet ontbreken. Say no more!

…wij draaien! Met een passende social media huisstijl, hebben de kanalen van De Beurs Oirschot een complete make-over gekregen. Deze nieuwe look straalt precies uit wat je ervaart zodra je voet in De Beurs zet. Met behulp van sfeervolle foto’s en pakkende social media content, kunnen we met zekerheid zeggen dat er inmiddels sprake is van een trouwe groep volgers. Die overigens – niet geheel onbelangrijk – regelmatig en enthousiast interacteert met de content.

Wat hebben we gedaan?

  • Social media beheer
  • Social media advertising
  • Wervingscampagnes

Online marketing
mangrove group

Online marketing
Promeon Security

Webdesign
Brunschot Reklame

Even sparren samen?

Laten we jouw merk, bedrijf of event onvergetelijk maken! Laat hier je gegevens achter, dan hoor je van ons binnen 24 uur. Beloofd!

Koekje erbij?! Nee, geen stroopwafels, lange vingers of een gevulde koek. Maar een piepklein tekstbestandje voor jouw pc zodat jij een uniek persoon bent. Je bent tenslotte toch geen nummer!