E-commerce

E-Commerce is booming! Webshops schieten uit de grond en bezorgdiensten draaien overuren. De basis van online verkopen begint met een goede webshop. Dat betekent dat we ons graag eerst focussen op de ontwikkeling van jouw webshop. Maar zodra dit staat, kijken wij óók graag verder dan dat. We staan te springen om jouw webshop op te schalen!

We kijken samen naar jouw product(en), doelgroep en doelstellingen. We analyseren je kanalen, kijken naar de huidige trends en ontwikkelingen én kijken waar jouw klanten zich voornamelijk (online) bevinden. Aan de hand van deze info kunnen we aan de slag gaan met o.a. Google Shopping, social media advertenties en/of product SEO.

Samen gaan we bouwen aan de groei van jouw webshop! 🚀

ecommerce

1. Kennismaking

We maken onder het genot van een koffietje, theetje of warme chocomel kennis. Ondertussen vertel jij over je droomwebsite en de doelen jij in de toekomst wilt bereiken.

2. Ontwerp + bouw

Terwijl jij ongestoord verder gaat met je werkzaamheden, gaan wij aan de slag om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. We ontwerpen & bouwen je droomwebsite.

3. Revisie rondes

Vervolgens presenteren wij de eerste versies van de website. Hierbij horen revisie rondes, zodat we samen jouw website tot in de puntjes toe perfect kunnen maken.

4. Live + uitleg

Tevreden over de website die wij voor je hebben gemaakt? Wij zorgen ervoor dat je website live gaat en geven je hierbij uitleg over het aanpassen van pagina’s.

Even sparren samen?

Laten we jouw merk, bedrijf of event onvergetelijk maken! Laat hier je gegevens achter, dan hoor je van ons binnen 24 uur. Beloofd!