fbpx

Evenement ticketing

Jouw evenement laten uitverkopen? Doen we! 😉 Door middel van het verzamelen van interessante data van jouw bezoekers en deze door te zetten in online campagnes, geven we jouw ticketsale een boost.

Door onze nauwe samenwerking met ticketproviders weten we wat er speelt en kunnen we snel schakelen. Of je nu 10 of 100.000 tickets wil verkopen, wij hebben altijd een strategie die bij jouw event past.

Met een goede ticketing in combinatie met social media en online campagnes, gaan we er samen voor zorgen dat jouw event uitverkoopt. En als dat gelukt is, dan proosten we op een succesvolle samenwerking! 🍻

ticketing

1. Kennismaking

We maken onder het genot van een koffietje, theetje of warme chocomel kennis. Ondertussen vertel jij over jouw event, eventuele eerdere edities en je dromen voor aankomende editie.

2. Strategie

Terwijl jij Ongestoord verder gaat met je werkzaamheden, gaan wij aan de slag met het verzamelen van data én het bedenken van een passende strategie voor jouw event.

3. Aan de slag

Indien de strategie akkoord is, gaan we aan de slag! We zoeken de juiste kanalen, stellen de tickets in en gaan aan de slag jouw bezoekers online te bereiken.

4. Proosten

Missie geslaagd? Mooi! Dan verzamelen we even alle nieuwe data om vervolgens samen te proosten op een succesvolle samenwerking. Op naar de volgende!

Even sparren samen?

Laten we jouw merk, bedrijf of event onvergetelijk maken! Laat hier je gegevens achter, dan hoor je van ons binnen 24 uur. Beloofd!

Koekje erbij?! Nee, geen stroopwafels, lange vingers of een gevulde koek. Maar een piepklein tekstbestandje voor jouw pc zodat jij een uniek persoon bent. Je bent tenslotte toch geen nummer!