mangrove group

U vraagt… mangrove group gaat met haar innovatieve en duurzame visie als een speer. Met dochterbedrijven cupstack, meerwerc, barproducties en gravitating events gaan ze net dat stapje verder. Inmiddels vind je hun barpersoneel onder andere in de Johan Cruijff ArenA, verzorgen ze alle activatie bars van Red Bull en leveren ze herbruikbare bekers op grote evenementen en in verschillende voetbalstadions. Hoog tijd om dat stapje extra ook online door te voeren.

…wij draaien! Onze partners en potentiële klanten laten zien waar we mee bezig zijn en tegelijkertijd een warm bad creëren voor onze crew.” Dat was de wens van mangrove group waarmee we aan de slag zijn gegaan. Met een passende en herkenbare social media huisstijl voor ieder bedrijf, zijn de social feeds inmiddels een spot-on representatie van de toffe projecten waar mangrove group zich mee bezig houdt. We bereikten de juiste fanbase met de content en breiden deze as-we-speak uit met behulp van gerichte social ads op Instagram.

Wat hebben we gedaan?

  • Grafisch design
  • Social media beheer
  • Social media advertising

Online marketing
24/7 Horecapersoneel

Online campagnes
Bij Juud

Webdesign
Brunschot Reklame

Even sparren samen?

Laten we jouw merk, bedrijf of event onvergetelijk maken! Laat hier je gegevens achter, dan hoor je van ons binnen 24 uur. Beloofd!