fbpx

Social Media Beheer

Veel ondernemers laten kansen liggen op social media. Vaak heb je geen tijd, geen zin of weet je niet goed wat of wanneer je iets moet posten. Zonde! Een goede zichtbaarheid op social media is erg belangrijk.

Social media is HOT! En dat is niet voor niets. Het aantal gebruikers op social media blijft dagelijks stijgen. We brengen steeds meer tijd door op platformen als Instagram, Facebook, TikTok en LinkedIn. Jouw bedrijf moet zijn waar de doelgroep zich bevindt… Juist, op social media!

Wij zijn er om jou te helpen! We zetten je merk krachtig neer, zoeken interactie met je doelgroep en zorgen dat jij (beter) vindbaar bent. Door consequent te posten, in combinatie met social advertising, kan jouw doelgroep (online) niet meer om je heen! We ontzorgen je, delen onze kennis én bouwen samen aan de groei van je bedrijf!

1. Kennismaking

We maken onder het genot van een koffietje, theetje of warme chocomel kennis. Ondertussen vertel jij over je ambities en wat (maar vooral wie) je wil bereiken.

2. Strategie

Terwijl jij ongestoord verder gaat met je werkzaamheden, gaan wij aan de slag om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. We denken na over jouw branding, strategie & content.

3. Creatie

Vervolgens gaan wij onze iets te enthousiaste ideeën filteren tot haalbare ideeën en gaan wij aan de slag met het creëren van gestoorde creaties.

4. Publiceren

Tevreden over de content die op de planning staat? Super! Wij gaan er voor zorgen dat deze content geplaatst wordt op de beste momenten van de week.

Even sparren samen?

Laten we jouw merk, bedrijf of event onvergetelijk maken! Laat hier je gegevens achter, dan hoor je van ons binnen 24 uur. Beloofd!

Koekje erbij?! Nee, geen stroopwafels, lange vingers of een gevulde koek. Maar een piepklein tekstbestandje voor jouw pc zodat jij een uniek persoon bent. Je bent tenslotte toch geen nummer!