fbpx

Grafische Vormgeving

Er zijn talloze plaatsen en momenten waarop je doelgroep te maken krijgt met je bedrijf, merk of evenement. En het is belangrijk dat ze tijdens al deze momenten jou herkennen. Wij helpen je om een merkidentiteit te ontwikkelen en je huisstijl te bewaken. Met oog voor detail stemmen we jouw wensen af op onze activiteiten.

Het bouwen van een sterk merk is essentieel voor successen en kan het verschil maken tussen jouw bedrijf en dat van je concurrenten. Branding maakt jouw bedrijf dus uniek! Door consequent de identiteit van jouw bedrijf te communiceren, zorg je ervoor dat jouw doelgroep via één blik weet met wie ze te maken hebben.

Of het nu gaat over een complete huisstijl, een logo of een artwork voor je event? Wij staan te springen om je te helpen!

Branding

1. Kennismaking

We maken onder het genot van een koffietje, theetje of warme chocomel kennis. Ondertussen vertel jij over je droomwebsite en de doelen jij in de toekomst wilt bereiken.

2. Ontwerp

Terwijl jij ongestoord verder gaat met je werkzaamheden, gaan wij aan de slag om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. We ontwerpen & bouwen je droomwebsite.

3. Revisie rondes

Vervolgens presenteren wij de eerste versies van de website. Hierbij horen revisie rondes, zodat we samen jouw website tot in de puntjes toe perfect kunnen maken.

4. Aanlevering

Tevreden over de website die wij voor je hebben gemaakt? Wij zorgen ervoor dat je website live gaat en geven je hierbij uitleg over het aanpassen van pagina’s.

Even sparren samen?

Laten we jouw merk, bedrijf of event onvergetelijk maken! Laat hier je gegevens achter, dan hoor je van ons binnen 24 uur. Beloofd!

Koekje erbij?! Nee, geen stroopwafels, lange vingers of een gevulde koek. Maar een piepklein tekstbestandje voor jouw pc zodat jij een uniek persoon bent. Je bent tenslotte toch geen nummer!