fbpx

Waarom is een website belangrijk voor je onderneming?

Waarom een website?

Een website, omdat iedereen er tegenwoordig eentje heeft, is een verouderde gedachte. Een website is een belangrijk middel voor je onderneming en vergroot je klantenkring. Geen enkel serieus bedrijf kan tegenwoordig nog zonder eigen website. Potentiële klanten zullen je bedrijf overslaan als ze je bedrijf op het internet niet kunnen vinden.
 
We internetten 24/7 met onze smartphones en tablets. Steeds meer mensen gaan meteen even ‘googlen’ als ze naar een specifiek product of dienst op zoek zijn. Met een website is je bedrijf dag en nacht bereikbaar en toegankelijk. Daarom is het belangrijk dat jouw bedrijf online vindbaar is. 

Een website in 2020

Wanneer je besluit om een website te laten ontwikkelen is het belangrijk dat deze een professionele uitstraling heeft en aansluit bij je doelgroep. Een website gaat gemiddeld 3 jaar mee, daarna zal het design meestal vernieuwd moeten worden. Er ontstaan veel nieuwe trends en ontwikkelingen binnen het gebied van webdesign, dus het is belangrijk om up-to-date te blijven. Een kwalitatief slechte website wordt snel verlaten en is geen goede reclame voor je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een website die niet responsive is of SEO technisch niet in orde is.

Responsive, wat is dat?

Simpel gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website.

SEO? En wat is dat dan?

De term SEO staat voor “Search Engine Optimization” in gewoon Nederlands “Zoekmachine optimalisatie”. SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Wanneer je website of webshop dus SEO technisch goed in orde is, zul je beter en hoger vindbaar zijn in zoekmachines.

Op zoek naar een professionele website?

 

Ben je een bedrijf aan het opzetten of toe aan een nieuwe website? We kunnen er in ieder geval vanuit gaan dat je op zoek bent naar een bedrijf dat een professionele website kan ontwerpen en maken.

Zoek niet verder en neem contact met ons op! Wij maken jouw bedrijf online vindbaar doormiddel van een professionele website die aansluit bij je doelgroep en wensen.

Koekje erbij?! Nee, geen stroopwafels, lange vingers of een gevulde koek. Maar een piepklein tekstbestandje voor jouw pc zodat jij een uniek persoon bent. Je bent tenslotte toch geen nummer!