fbpx

Grandcafé De Wildeman

U vraagt… De Wildeman is een gezellig Grand Café op de Eindhovense Markt, waar je een lekker hapje kunt eten, borrelen of kunt dansen tot in de late uurtjes. Ondanks dat het een gevestigde naam is in Eindhoven, is de diversiteit van het bedrijf nog niet bij iedereen bekend. Aan ons de taak om de diversiteit van het bedrijf kenbaar te maken & frequent in beeld te zijn bij de gasten!

…wij draaien! We zijn aan de slag gegaan met het ontwerpen van een social media huisstijl. Hiermee zorgen we voor herkenbaarheid op de kanalen. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met een contentplanning, waarin we de diversiteit van het bedrijf laten terugkomen. Het resultaat: een prachtige feed waarin de diversiteit van het bedrijf duidelijk naar voren komt!

Wat we hebben gedaan?

  • Social media beheer
  • Grafisch Design

Online marketing
Elsom Reusel

Online campagnes
Bij Juud

Webdesign
Brunschot Reklame

Even sparren samen?

Laten we jouw merk, bedrijf of event onvergetelijk maken! Laat hier je gegevens achter, dan hoor je van ons binnen 24 uur. Beloofd!

Koekje erbij?! Nee, geen stroopwafels, lange vingers of een gevulde koek. Maar een piepklein tekstbestandje voor jouw pc zodat jij een uniek persoon bent. Je bent tenslotte toch geen nummer!