fbpx

Brunschot Reklame

U vraagt… Brunschot behoort inmiddels tot de gevestigde namen binnen de sign-scene van Nederland. Door de vele diverse werkzaamheden en de wisselende projecten was het tijd voor een nieuwe website, waarin ze een duidelijk onderscheid maken tussen de werkzaamheden en hun projecten kunnen uitlichten. Ze hanteren zelf een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. Dit moesten we doorzetten in de website.

…wij draaien! Omdat het een duidelijke website moest zijn en de ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit naar voren moest komen, hebben we gekozen voor een minimalistische stijl. Het moet direct duidelijk worden wat ze doen en waar ze voor staan. Dit hebben we doorgevoerd in de website. Door de ‘cases’ pagina kunnen ze eenvoudig projecten delen met hun huidige en nieuwe klanten.

Wat hebben we gedaan?

  • Webdesign op maat
  • SEO werkzaamheden
  • Copywriting

Online marketing
Elsom Reusel

Online campagnes
Bij Juud

Online marketing
24/7 Horecapersoneel

Even sparren samen?

Laten we jouw merk, bedrijf of event onvergetelijk maken! Laat hier je gegevens achter, dan hoor je van ons binnen 24 uur. Beloofd!

Koekje erbij?! Nee, geen stroopwafels, lange vingers of een gevulde koek. Maar een piepklein tekstbestandje voor jouw pc zodat jij een uniek persoon bent. Je bent tenslotte toch geen nummer!